Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A negyedik hónap

Megfogyatkoztunk szép lassan. A kiskutyákat  fájó szívvel engedtük új családjaikhoz.

Csobán Székesfehérváron lakik, róla még nem kaptunk fotót, de sokszor beszaladnak vele a rendelőnkbe, hogy megmutassák. Lelkesen várják a tavaszi disznózásokat.

Csatár Budapesten lopta be magát a Fodor család szívébe.

Csekő- akit Hunornak kereszteltek, Budaörsön lakik, vele össze lehet futni az őrmezei kutyasuliban hétvégenként, kutyaoviba jár Csipkével együtt.

Cserfes Csitri kétlaki lett, megfordul Budapesten és Csobánkán is. Sok-sok kopó  a barátja. Járnak a hajógyári szigetre is a vasárnapi kopósétára!

Csábos- Yuli nagy utat tett meg, meg sem állt Kanadáig!! Kicsit féltünk a repülőúttól, de minden probléma nélkül átvészelte. Viszont a képek önmagukért beszélnek, hogy jó helyre került-e. Hegyimentőt szeretnének faragni belőle, lehet, hogy Ő lesz az első kopó rummal a nyakában!

ALAPSZABÁLY: SOHA NE ENGEDD FEL A KOPÓT A KANAPÉRA!! (hacsak nem ezt a helyet szánod neki a következő 15-20 évben :))

Csutak Gödöllőn lakik apukájával, Hunorral, ő az egyetlen aki még gazdit keres.

És Csipke... A legmegátalkodottabb. Persze elfogultak vagyunk,  ő maradt nálunk, hogy kis családunkat boldogítsa. 24 órás elfoglaltságot nyújt, de persze semmi pénzért el nem cserélnénk. Járunk az őrmezei kutyaoviba hétvégenként, nagyon sokat fejlődik hétről hétre. Ő is szép lassan állatorvosi munkakutya lesz, igaz még csak a lovak patáját nyalogatja a vizsgálat közben.